”Κινητό μετά μουσικής” από Microsoft - Nokia

Δυο ”ιστορικοί” αντίπαλοι, η Microsoft και Nokia, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το κινητό που ”κατεβάζει” και παίζει μουσική και άλλα οπτικο-ακουστικά μέσα ψυχαγωγίας.

”Κινητό μετά μουσικής” από Microsoft - Nokia
Η ανάγκη των κορυφαίων κλάδων τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών να αξιοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση για περισσότερες και πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες στα κινητά τηλέφωνα, έκανε δύο παραδοσιακούς βιομηχανικούς αντιπάλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους: Microsoft και Nokia ανακοίνωσαν συμφωνία ορόσημο για την ανάπτυξη συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ”κατεβάζουν” και παίζουν μουσική και άλλες οπτικο-ακουστικές ψυχαγωγικές υπηρεσίες.

Οι δύο μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που πραγματοποίησαν στην Παγκόσμια Έκθεση Κινητής Τηλεφωνίας η οποία διεξάγεται στις Κάνες, θα κατασκευάσουν ένα κινητό Nokia που θα ”βλέπει” τα Windows Media 10, την τελευταία έκδοση του λογισμικού media της Microsoft.

Ο χρήστης θα μπορεί να ”φορτώνει” τραγούδια και ringtones μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Nokia κινητό του. Η συμφωνία συμβολίζει κατά τους αναλυτές την ”εκεχειρία” σε μια από τις πιο τεταμένες σχέσεις στην ιστορία της τεχνολογικής βιομηχανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v