Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤ: Ψάχνει για Έλληνες και Ισπανούς δικηγόρους

Έλληνες και Ισπανούς γλωσσομαθείς δικηγόρους, αλλά και νομικούς συμβούλους για τα θέματα που σχετίζονται με την ΟΝΕ, την οικονομική διακυβέρνηση της ΕΕ και το ΔΝΤ ζητά να προσλάβει part time η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΕΚΤ: Ψάχνει για Έλληνες και Ισπανούς δικηγόρους
Έλληνες και Ισπανούς γλωσσομαθείς δικηγόρους ζητά να προσλάβει part time η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η ΕΚΤ έχει ήδη αναρτήσει σχετικές αγγελίες στον δικτυακό της τόπο και, όπως αναφέρει, οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα έχουν την ευθύνη της παροχής νομικών συμβουλών σε σχέση με την ελληνική (και ισπανική αντίστοιχα) νομοθεσία, αλλά και της μετάφρασης των νομικών πράξεων της ΕΚΤ στα ελληνικά.

Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναφέρουν στην ΕΚΤ τις εξελίξεις και τα γενικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική χρηματοοικονομική και τραπεζική κοινότητα, να επιβεβαιώνουν την εφαρμογή του νομικού πλαισίου του ESCB (European System of Central Banks) στην Ελλάδα, να λειτουργούν ως σύνδεσμοι της ΕΚΤ με την Τράπεζα της Ελλάδος και να συνεισφέρουν στις νομικές εργασίες που σχετίζονται με την αντιπροσωπεία της ΕΚΤ στην Ελλάδα.

Επίσης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ζητά να προσλάβει νομικό σύμβουλο, ο οποίος θα παρέχει εργασίες νομικής στήριξης σε θέματα νομοθεσίας της Ε.Ε., ιδιαίτερα για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές πτυχές της ΟΝΕ, συμπεριλαμβανομένων του EFSF και του ESM, θέματα που σχετίζονται με την οικονομική διακυβέρνηση της Ε.Ε. και με το ΔΝΤ.

Η αγγελία για την πρόσληψη Ελλήνων δικηγόρων
Η αγγελία για την πρόσληψη Ισπανών δικηγόρων
Η αγγελία για την πρόσληψη νομικού συμβούλου


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v