Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Facebook: Άλμα στα έσοδα από mobile διαφήμιση

Τα έσοδα από διαφημίσεις για tablet και smartphone εκτινάχθηκαν στα $150 εκατ. από $50 εκατ. σε ένα τρίμηνο. Τα συνολικά έσοδα από διαφημίσεις άγγιξαν τα $1,09 δισ. καταγράφοντας αύξηση 28%.

Facebook: Άλμα στα έσοδα από mobile διαφήμιση
Τριπλασιασμό των διαφημιστικών εσόδων από τις διαφημιστικές εφαρμογές για tablet και smartphone ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο το Facebook, απαντώντας οριστικά στον προβληματισμό των επενδυτών για το κατά πόσο το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να εκμεταλλευθεί τη νέα εποχή του mobile internet.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από διαφημίσεις στο mobile internet για το Facebook διαμορφώθηκαν το τρίτο τρίμηνο στα 150 εκατ. δολ., από 50 εκατ. δολ. το δεύτερο τρίμηνο. Συνολικά, τα έσοδα από διαφημίσεις του Facebook αναρριχήθηκαν στα 1,09 δισ. δολ. καταγράφοντας άνοδο 28% από το δεύτερο τρίμηνο.

«Θέλω να σταματήσει αυτός ο μύθος ότι το Facebook δεν μπορεί να βγάλει χρήματα από το mobile internet» δήλωσε ο 28χρονος Mark Zuckerberg, CEO και ιδρυτής του Facebook και συμπλήρωσε: «Αυτό μπορεί να ίσχυε πριν από έξι μήνες, αλλά τότε δεν είχαμε αρχίσει ακόμη να προσπαθούμε»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v