Αψιμαχία Γαλλίας - Γερμανίας για ευρωομόλογο

Η Γαλλία και η Γερμανία εξέφρασαν την Τρίτη αντίθετες απόψεις για το ζήτημα των ευρωομολόγων, δύο μόλις μέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.

Αψιμαχία Γαλλίας - Γερμανίας για ευρωομόλογο
Η Γαλλία και η Γερμανία εξέφρασαν την Τρίτη αντίθετες απόψεις για το ζήτημα των ευρωομολόγων, δύο μέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής.

Όπως μεταδίδει το DPA, o Γερμανός υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Michael Link ανέφερε ότι οποιοδήποτε σχέδιο για κοινά ομόλογα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

"Ήμασταν πάντοτε ξεκάθαροι για το θέμα αυτό με τους Ευρωπαίους εταίρους μας" τόνισε.

Tην ίδια ώρα ο Γάλλος ομόλογος του Bernard Cazeneuve ήταν εξίσου κατηγορηματικός.

"Για εμάς είναι ξεκάθαρα «ναι»" σημείωσε. "Δεν υπάρχει περιθώριο για αμφιβολίες στις σχέσεις Γαλλίας – Γερμανίας" ανέφερε, προσθέτοντας ότι "οι συμβιβαστικές συμφωνίας Γαλλίας και Γερμανίας είναι πιο ισχυρές όταν η Γαλλία και η Γερμανία είναι ειλικρινής η μια στην άλλη".

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v