Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ένα εκατομμύριο "likes" για τον Barack Obama

Εκτίναξη στα στο Facebook απόλαυσαν οι διοργανωτές της προεκλογικής εκστρατείας του Barack Obama, που πλήρωσαν ώστε να εμφανίζονται "Sponsored Stories" στην τροφοδοσία ειδήσεων χρηστών του Facebook.

Ένα εκατομμύριο likes για τον Barack Obama
Εκτίναξη στα στο Facebook απόλαυσαν οι διοργανωτές της προεκλογικής εκστρατείας του Barack Obama.

Η οργανωτική ομάδα του Αμερικανού προέδρου πλήρωσε ώστε να εμφανίζονται "Sponsored Stories" υπερ του Obama στην τροφοδοσία ειδήσεων χρηστών του Facebook, ανεξαρτήτως αν ήθελαν να λάβουν ή όχι την είδηση.

Η προσέγγιση, αν και αμφιλεγόμενη, προσέλκυσε πάνω από ένα εκατομμύριο "likes" σε μια μόνο ημέρα, σε σύγκριση με περίπου 30.000 την ημέρες στις προηγούμενες εβδομάδες.

Τόσο ο κ. Obama όσο και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του στις εκλογές του Νοεμβρίου Mitt Romney έχουν «εφορμήσει» στα social media για τους στόχους των προεκλογικών εκστρατειών τους.

Εχουν και οι δύο πολύ ενεργή παρουσία σε μια σειρά ψηφιακά μέσα εποικοινωνίας, όπως η υπηρεσία μουσικής Spotify, εικόνων Pinterest και το Instagram του Facebook.

Πάντως αρκετοί χρήστες εξέφρασαν ενόχληση για τις πληρωμένες εμφανίσεις των καταχωρήσεων υπέρ του Προέδρου Obama στο news feed της προσωπικής τους σελίδας στο FB.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v