Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FedEx: Αλλαγή πολιτικής με "προσγείωση" υπηρεσιών

Η FedEx, παρουσίασε σχέδιο ενίσχυσης των χερσαίων υπηρεσιών της, καθώς και επαναπροσδιορισμό της κύριας δραστηριότητας air express ώστε να βελτιωθεί η κερδοφορία.

FedEx: Αλλαγή πολιτικής με προσγείωση υπηρεσιών
Ο Fred Smith, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FedEx, παρουσίασε σχέδιο ενίσχυσης των χερσαίων υπηρεσιών της δεύτερης μεγαλύτερης επιχείρησης ταχείας επίδοσης δεμάτων στον κόσμο, καθώς και επαναπροσδιορισμό της κύριας δραστηριότητας air express ώστε να βελτιωθεί η κερδοφορία.

Η FedEx, όπως και η ομοειδής UPS, θεωρούνται «βαρόμετρα» για την κατάσταση της παγκόσμιας οικονομικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, και οι κινήσεις τους έχουν ευρείες επιδράσεις.

Η FedEx έχει προειδοποιήσει ότι εξαιτίας της αποδυνάμωσης του διεθνούς εμπορίου, οι καταναλωτές έχουν την τάση να αποφεύγουν τις δαπανηρές μεθόδους μεταφορές αγαθών, όπως τις υπηρεσίες εξπρές αεροπορικής επίδοσης που προσφέρει η FedEx, και να στρέφονται σε φθηνότερα μέσα, όπως οι διεθνείς ναυτιλιακές μεταφορές.

Η FedEx σκοπεύει να αυξήσει την κερδοφορία της κατά 1,7 δισ. δολ. εντός τριετίας κυρίως μέσω απολύσεων προσωπικού και πωλήσεων παλαιών αεροσκαφών και άλλων ενεργητικών με περιορισμένες δυνατότητες αξιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v