Ryanair: Καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα

Η Ryanair αναβάθμισε την πρόβλεψη για την κερδοφορία της στο σύνολο του έτους, όταν τα αποτελέσματα α’ τριμήνου αποδείχθηκαν αισθητά καλύτερα από τις προβλέψεις.

Ryanair: Καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία φθηνών εισιτηρίων της Ευρώπης, η Ryanair Holdings, αναβάθμισε την πρόβλεψη για την κερδοφορία της στο σύνολο του έτους, όταν τα αποτελέσματα α’ τριμήνου αποδείχθηκαν αισθητά καλύτερα από τις προβλέψεις.

Τα καθαρά κέρδη του ομίλου υποχώρησαν στα 34,5 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο έως τις 31 Δεκεμβρίου έναντι 41 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από τα 23,5 εκατ. ευρώ που περίμεναν οι αναλυτές. Τα έσοδα αυξήθηκαν 15% στα 294,4 εκατ. ευρώ.

Σε μέσο όρο οι τιμές των εισιτηρίων παρέμειναν αμετάβλητες στο εξεταζόμενο διάστημα ενώ η εταιρία περίμενε πτώση έως 10%. Η κίνηση επιβατών αυξήθηκε 13%.

Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Howard Millar κατέθεσε την πρόβλεψη ότι τα κέρδη στο σύνολο του έτους θα διαμορφωθούν στα 246 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψη για 200 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v