Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BestofAllWorlds: Η κοινωνική σελίδα του jet-set

Ένας Σουηδός κόμης δημιουργεί site που απευθύνεται αποκλειστικά στο jet-set, δηλαδή τους πολύ πλούσιους κατοίκους αυτού του πλανήτη, τους οποίους φιλοδοξεί να αποτραβήξει από το Facebook και το LinkedIn.

BestofAllWorlds: Η κοινωνική σελίδα του jet-set
Ένας Σουηδός κόμης που υπήρξε πρωτοπόρος στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης επιστρέφει, δημιουργώντας ένα site που θα απευθύνεται αποκλειστικά στο jet-set, δηλαδή τους πολύ πλούσιους κατοίκους αυτού του πλανήτη, τους οποίους φιλοδοξεί να αποτραβήξει από το Facebook και το LinkedIn.

Η ιστοσελίδα BestofAllWorlds θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου και τα μέλη της θα γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν πρόσκλησης. Θα δίνει την δυνατότητα στους εύπορους χρήστες να συζητάνε για πολύ καλά εστιατόρια και νυχτερινή ζωή στις μεγαλουπόλεις του πλανήτη και να παρακολουθούν ποιος θα παραβρεθεί σε events όπως το Art Basel στο Μαϊάμι και οι βασιλικές ιπποδρομίες του Ascot.

Ο ιδρυτής Erik Wachtmeister, ο πατέρας του οποίου ήταν Σουηδός πρεσβευτής στις ΗΠΑ, ποντάρει στην απαίτηση των πολύ εύπορων χρηστών να έχουν αποκλειστικότητα και τον έλεγχο των δεδομένων τους στο διαδίκτυο καθώς βέβαια και στην ελκυστικότητα που θα έχουν οι πελάτες του για τις εταιρίες γιώτ, χρυσών ρολογιών, χρυσού, ακριβών ξενοδοχείων και εστιατορίων κλπ.

Θα χρηματοδοτήσει ο ίδιος την λειτουργία του site, αλλά με την βοήθεια κεφαλαίων και από την βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας καθώς και επενδυτές από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Ο κ. Wachtmeister υπήρξε από τους πρωτοπόρους της κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας ιδρύσει από το 2004 το ASmallWorld, μια ιστοσελίδα με μέλη μόνο κατόπιν πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v