Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Faber: Προσδεθείτε – Ερχεται πτώση 10% για S&P

Oρατό είναι το ενδεχόμενο ο S&P να κινηθεί προς τις 1450 – 1500 μονάδες το επόμενο διάστημα, υποστηρίζει ο Marc Faber. Θα είναι όμως ένα ψεύτικο ράλι. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πτώση

Faber: Προσδεθείτε – Ερχεται πτώση 10% για S&P
Oρατό είναι το ενδεχόμενο ο S&P να κινηθεί προς τις 1450 – 1500 μονάδες το επόμενο διάστημα, υποστηρίζει ο Marc Faber. Θα είναι όμως ένα ψεύτικο ράλι. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει πτώση, οδηγώντας τον ποιο αντιπροσωπευτικό δείκτη των αμερικανικών μετοχών σε πτώση 150 μονάδων από τα σημερινά επίπεδα (1.406 μονάδες έκλεισε την Τετάρτη), στις 1.250 μονάδες.

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο ωρίμανσης της αγοράς και όχι σε νέα bull market», υποστηρίζει. Ο Marc Faber είναι από τους πλέον γνωστούς στρατηγικούς επενδυτές. Συγγραφέας του newsletter Gloom Boom Doom και γνωστή «αρκούδα». Προέβλεψε όμως το κραχ του 1987 αλλά και την αύξηση της τιμής του πετρελαίου και του χρυσού, όπως και την πτώση του δολαρίου το 2007.

Ετσι, πήρε το προσωνύμιο Dr. Doom.

Στις ΗΠΑ υπάρχουν μερικές πολύ δυνατές μετοχές, όπως οι Kimberly Clark, Johnson & Johnson, Μerck και Altria, λέει. Ολες, όμως, έκαναν νέας υψηλά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v