Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνα: Σε χαμηλό 3ετίας η βιομηχανική παραγωγή

Η βιομηχανική παραγωγή της Κίνας επιβραδύνθηκε αναπάντεχα τον Ιούλιο και αναπτύχθηκε με τον βραδύτερο ρυθμό τριών ετών, ενώ τα μεγέθη επενδύσεων και λιανικών πωλήσεων διαμορφώθηκαν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις.

Κίνα: Σε χαμηλό 3ετίας η βιομηχανική παραγωγή
Η βιομηχανική παραγωγή της Κίνας επιβραδύνθηκε αναπάντεχα τον Ιούλιο και αναπτύχθηκε με τον βραδύτερο ρυθμό τριών ετών, ενώ τα μεγέθη επενδύσεων και λιανικών πωλήσεων διαμορφώθηκαν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία αυξάνουν τις πιέσεις προς την κυβέρνηση του Πεκίνου, να κλιμακώσει την προσπάθεια τόνωσης της ανάπτυξης, προοπτική που έχει θετική επίδραση στις χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Η παραγωγή των κινεζικών εργοστασίων επιβραδύνθηκε στο +9,2% τον Ιούλιο σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, χαμηλότερα από τα μεγέθη Ιουνίου και από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, σύμφωνα με τα στοιχεία της στατιστικής υπηρεσίας.

Ο πληθωρισμός επιβραδύνθηκε επί τέταρτο μήνα και ο δείκτης τιμών παραγωγού μειώθηκε επί 5ο συνεχόμενο μήνα, σύμφωνα με ξεχωριστά στοιχεία που κοινοποιήθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v