Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώην στέλεχος της Google η νέα CEO της Yahoo

Η Marissa Mayer δηλώνει έτοιμη να ανταγωνιστεί τον πρώην εργοδότη της, την Google, και να δώσει σκληρή μάχη σε πεδία όπως η μηχανή αναζήτησης. Αναλαμβάνει το δύσκολο έργο στα 37 της χρόνια και μάλιστα ενώ είναι έγκυος

Πρώην στέλεχος της Google η νέα CEO της Yahoo

Είναι γυναίκα, είναι μόλις 37 χρονών και αναλαμβάνει χρέη διευθύνοντος συμβούλου της Yahoo. Ο λόγος για τη Marissa Mayer, πρώην στέλεχος της Google, η οποία μάλιστα επωμίζεται το δύσκολο έργο της ανάκαμψης της Yahoo βρισκόμενη σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Όπως δήλωσε η ίδια με μήνυμά της στο Twitter, τον Οκτώβριο αναμένεται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι. Με δηλώσεις της στους Financial Times, είπε επίσης ότι η Yahoo είναι πλήρως ενήμερη και η ίδια θα εργαστεί για μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια της άδειάς της.

Δήλωσε επίσης έτοιμη να ανταγωνιστεί τον πρώην εργοδότη της (Google) και να δώσει σκληρή μάχη σε ορισμένα δύσκολα πεδία όπως η μηχανή αναζήτησης στο Internet.

Στόχος της είναι να δώσει τεχνολογικό προβάδισμα στη Yahoo. «Για μένα, όλα ξεκινούν από το να είμαστε σχετικοί με την καθημερινή ζωή του καταναλωτή, τα email, την αναζήτηση και τώρα το κινητό του», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Και πρέπει να καινοτομήσουμε σε ορισμένους τομείς όπως η οικονομία, τα sports, τα video και τα μηνύματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v