Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Panasonic: Σκληρές περικοπές θέσεων εργασίας

Το κόστος αναδιοργάνωσης της Panasonic θα ξεπεράσει τα 41 δισ. γεν (515,5 εκατ. δολ) διευκρίνισε ο νέος πρόεδρος της εταιρείας Kazuhiro Tsuga αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι επίκεινται σκληρές περικοπές θέσεων εργασίας.

Panasonic: Σκληρές περικοπές θέσεων εργασίας
Το κόστος αναδιοργάνωσης της Panasonic μπορεί να ξεπεράσει τα 41 δισ. γεν (515,5 εκατ. δολ) διευκρίνισε ο νέος πρόεδρος της εταιρείας Kazuhiro Tsuga αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί ότι επίκεινται σκληρές περικοπές θέσεων εργασίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο νέος πρόεδρος της Panasonic δήλωσε ότι θα ετοιμάσει νέο επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο θα παρουσιάσει το φθινόπωρο. Στόχος είναι να επικεντρωθεί η εταιρεία στη βελτίωση της κερδοφορίας, η έξοδος από τους κλάδους όπου είναι αδύναμη, ενώ επί τάπητος τίθεται και το ενεχόμενο πώλησης ορισμένων μονάδων.

«Είναι πολλοί» οι 330.000 εργαζόμενοι της εταιρείας, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Tsuga συμπληρώνοντας ότι στα κεντρικά γραφεία, ο αριθμός των εργαζομένων θα μειωθεί σε «μερικές εκατοντάδες» από 7.000 που είναι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v