Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λ.Οίκος: Μικρή η αύξηση των θέσεων εργασίας

Η οικονομία των ΗΠΑ πρέπει να αυξήσει το ρυθμό δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και το Κογκρέσο πρέπει να υιοθετήσει την πρόταση του προέδρου Barack Obama για την διατήρηση των θέσεων εργασίας, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Λ.Οίκος: Μικρή η αύξηση των θέσεων εργασίας
Η οικονομία των ΗΠΑ πρέπει να αυξήσει το ρυθμό δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και το Κογκρέσο πρέπει να υιοθετήσει την πρόταση του προέδρου Barack Obama για την διατήρηση των θέσεων εργασίας στις διοικήσεις των πολιτειών και των τοπικών κυβερνήσεων, δήλωσε την Παρασκευή ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Alan Krueger.

"Δεν δημιουργούσαμε αρκετές θέσεις εργασίας και πριν την ύφεση. Η ύφεση απλά έκανε μεγαλύτερο το κενό στην απασχόληση" δήλωσε στο CNBC o κ. Krueger.

"Aν το Κογκρέσο υιοθετήσει την πρόταση του προέδρου για τη βοήθεια των πολιτειακών και τοπικών κυβερνήσεων να διατηρήσουν τους δασκάλους, τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς και να επενδύσουν περισσότερα σε έργα υποδομών, τότε θα επιστρέψουν περισσότεροι Αμερικανοί στις δουλείες τους" πρόσθεσε ο κ. Krueger.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v