Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: Από αύριο οι επίσημες επαφές με τρόικα

Αύριο αρχίζουν οι επίσημες επαφές της τρόικας με τις κυπριακές αρχές, δήλωσε στο ΡΙΚ αξιωματούχος του ΥΠΟΙΚ της Κύπρου. Οι συζητήσεις θα αφορούν μακροοικονομικά, δημοσιονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα.

Κύπρος: Από αύριο οι επίσημες επαφές με τρόικα
Πάνω από τριάντα τεχνοκράτες της τρόικας θα θέσουν από αύριο στο μικροσκόπιο την οικονομία, τα δημοσιονομικά και τις τράπεζες της Κύπρου, μεταδίδει το Stockwatch.

Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή του υπουργείου Οικονομικών, Ανδρέα Τρόκκο, ο οποίος μιλούσε το πρωί στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, "πέραν των 30 τεχνοκρατών σήμερα στην Κύπρο καταφθάνουν παράγοντες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο".

Ο κ. Τρόκκος διευκρίνισε ότι "οι επίσημες επαφές με τις κυπριακές αρχές θα αρχίσουν αύριο και θα είναι χωρισμένες σε τρεις ενότητες, στα ευρύτερα μακροοικονομικά θέματα, στα δημοσιονομικά και στα χρηματοοικονομικά".

"Οι επαφές, που είναι διερευνητικού χαρακτήρα, θα ξεκινήσουν με συναντήσεις που θα έχουν με τις Αρχές της Δημοκρατίας, είτε με την Κ.Τ., είτε με το υπουργείο Οικονομικών, είτε με άλλα υπουργεία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v