Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερις δεσμευτικές προτάσεις για Telekom Crne

Στους τέσσερις ανέρχεται ο αριθμός των υποψηφίων που υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά ποσοστού 51% στην εταιρία τηλεπικοινωνιών του Μαυροβουνίου, Telekom Crne Gore, σύμφωνα με τη διεύθυνση τηλεπικοινωνιών.

Τέσσερις δεσμευτικές προτάσεις για Telekom Crne
Τέσσερις υποψήφιοι υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για την αγορά ποσοστού 51% στην εταιρία τηλεπικοινωνιών του Μαυροβουνίου Telekom Crne Gore, είπε η διεύθυνση ιδιωτικοποιήσεων την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, το πρακτορείο Reuters σε τηλεγράφημά του αναφέρει ότι η Telekom, που αποτιμάται στα 150 εκατ. ευρώ περίπου σύμφωνα με εκτιμήσεις της κυβέρνησης, έχει 190.000 συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και κύκλο εργασιών 92 εκατ. ευρώ το 2003.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης ιδιωτικοποιήσεων, οι τέσσερις υποψήφιοι είναι η ουγγρική Matav, η σλοβένικη Telekom, η αυστριακή Mobilkom- θυγατρική της Telekom Austria στην κινητή τηλεφωνία- και η σερβική Telekom Srbija, όπου ο ΟΤΕ κατέχει ποσοστό 20%.

Η Telekom Crne Gore τέθηκε προς πώληση τον Οκτώβριο και ο νικητής του διαγωνισμού αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα Ιανουαρίου. Ο αγοραστής θα επιλεγεί βάσει της προσφοράς, καθώς και του επιχειρηματικού και κοινωνικού σχεδίου του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v