Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όσοι ποντάρατε ... ποντάρατε για έξοδο Ελλάδας

Η εκτίναξη στα στοιχήματα και η βουτιά στις αποδόσεις υποχρέωσε τους μεγαλύτερους βρετανικούς πράκτορες, την William Hill και την Ladbrokes να αναστείλουν τα πονταρίσματα στην προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Όσοι ποντάρατε ... ποντάρατε για έξοδο Ελλάδας
Αν θέλετε να τζογάρετε με την πιθανότητα να εξέλθει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, είναι λίγο αργά.

Η εκτίναξη στα στοιχήματα αυτά υποχρέωσε τους μεγαλύτερους βρετανικούς πράκτορες, την William Hill και την Ladbrokes να αναστείλουν τα πονταρίσματα στην προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Η αποτυχία των Ελλήνων ηγετών να σχηματίσουν κυβέρνηση προκάλεσε νέο αναβρασμό στις φημολογίες ότι η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το ευρώ.

Η William Hill ανακοίνωσε ότι το επίπεδο των στοιχημάτων υπέρ αποχώρησης της Ελλάδας ήταν τόσο μεγάλο, που έγινε πια πολύ επικίνδυνο να συνεχίσει να δέχεται τοποθετήσεις, καθώς η απόδοση είχε πλέον πέσει στο 1 προς 4.

Και το Νο2 πρακτορείο στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε ότι αίρει την δυνατότητα πονταρίσματος, εξαιτίας της κάθετης πτώσης των αποδόσεων.

Πάντως η Ladbrokes εξακολουθεί να δέχεται στοιχήματα για το αν θα πέσει το ελληνικό χρηματιστήριο 25% μέσα σε μια μόνο συνεδρίαση μέχρι τα τέλη του 2012.

Επίσης, για όποιον φοβάται ότι η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή, η Ladbrokes προσφέρει δυνατότητα στοιχήματος ότι το ευρώ θα σταματήσει να υπάρχει ως τα τέλη του 2012, με απόδοση 33 φορές το αρχικό ποσό.

Υπάρχει επίσης στοίχημα στην Ladbrokes που δίνει 5/6 ότι το ευρώ θα έχει σβήσει ως τα τέλη 2015 και 4/1 ότι δύο ή περισσότερα μέλη της ευρωζώνης θα έχουν αποχωρήσει ως τα τέλη του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v