Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά πετρελαίου κάτω από τα 100$

Ο κ. Bill Gross δήλωσε ότι η ανεργία στις ΗΠΑ είναι πλέον διαρθρωτική, όχι κυκλική, και οφείλεται σε προβλήματα τα οποία προέρχονται από τις τεχνολογικές προόδους και την απουσία κατάρτισης.

Βουτιά πετρελαίου κάτω από τα 100$
Πτώση άνω του 3% καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου και κινούνται στα χαμηλότερα επίπεδα τριών μηνών, μετά την ανακοίνωση των μεγεθών για την αμερικανική απασχόληση.

Το συμβόλαιο του αργού πετρελαίου Brent στο Λονδίνο εμφανίζει την μεγαλύτερη 3ήμερη πτώση από τον Αύγουστο, ενώ στις ΗΠΑ οι τιμές υποχωρούν κάτω από τα 100 δολάρια για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο.

Στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε ότι οι θέσεις εργασίας στην αμερικανική απασχόληση (πλην του αγροτικού τομέα) αυξήθηκαν κατά μόνο 115.000, αν και το ποσοστό της ανεργίας διολίσθησε περαιτέρω και διαμορφώθηκε στο 8,1% τον Απρίλιο. Οι αναλυτές περίμεναν 160.000 νέες προσλήψεις σε σχέση με τις 154.000 νέες προσλήψεις του Μαρτίου και τις 259.000 του Φεβρουαρίου.

Το συμβόλαιο του Brent διολισθαίνει 4 δολ. στα 112 δολ. ανά βαρέλι, ενώ του WTI στη Νέα Υόρκη κινείται στα 98,11 δολ. ανά βαρέλι με απώλειες 4,5 δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v