Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Facebook:Τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η IPO

Η διαδικασία για την IPO του Facebook αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι οι μετοχές της εταιρείας θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται στις 18 Μαΐου, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNBC.

Facebook:Τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει η IPO
Η διαδικασία για την αρχική δημόσια εγγραφή (IPO) του Facebook αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι οι μετοχές της εταιρείας θα αρχίσουν να τελούν υπό διαπραγμάτευση στις 18 Μαΐου, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το CNBC.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg αναμένεται να συμμετάσχει στο roadshow. Η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Αρκετοί ήταν οι επενδυτές που δεν περίμεναν ότι ο Zuckerberg θα συμμετάσχει στο roadshow, καθώς στη συνέλευση του Μαρτίου δεν εμφανίστηκε, δίνοντας τη θέση του στους COO και CFO Sheryl Sandberg και David Ebersman αντίστοιχα.
 
Τα λεγόμενα roadshows, στα οποία η εταιρεία παρουσιάζει τη στρατηγική της σε πιθανούς επενδυτές, διαρκούν συνήθως μία έως δύο εβδομάδες.

Το Facebook αναμένεται να αντλήσει τουλάχιστον 5 δισ. δολάρια σε αυτό που εκτιμάται να είναι η μεγαλύτερη IPO που έχει γίνει ποτέ στη Silicon Valley.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v