Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα χέρια της Audi οι μηχανές Ducati

Όπως αποκαλύπτει το Bloomberg, το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα επικυρώσει αύριο τη συμφωνία για την εξαγορά της Ducati Motor Holding έναντι 860 εκατ. ευρώ.

Στα χέρια της Audi οι μηχανές Ducati
Στην εξαγορά της ιταλικής εταιρείας κατασκευής μοτοσυκλετών Ducati Motor Holding φαίνεται πως κατέληξε η Audi σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το πρακτορείο Bloomberg.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις, αναφέρει ότι η Audi εξαγοράζει τη συγκεκριμένη μονάδα από την Investindustrial SpA έναντι 860 εκατ. ευρώ. Το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να επικυρώσει τη συμφωνία αύριο.

Το Bloomberg επισημαίνει ότι ο πρόεδρος της Volkswagen, Ferdinand Piech είχε εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του για την εξαγορά της Ducati από τον Απρίλιο του 2008, προτού καταλήξει η ιταλική εταιρεία στην Investindustrial. Για την VW άλλωστε, η συμφωνία αυτή ανοίγει την αγορά των μοτοσυκλετών και μάλιστα με ένα πολυτελές brand που συμπληρώνει την εικόνα της Audi. Η Ducati το 2011 πούλησε 42.000 μηχανές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v