Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλάδο ελαίας τείνει στους αντιπάλους του ο Πούτιν

Ο 59χρονος ηγέτης, λίγο πριν αναλάβει και επισήμως καθήκοντα προεδρίας μετά από μία εκλογική διαδικασία που άφησε ανοιχτές πληγές του διχασμού στη Ρωσία, κάλεσε άπαντες σε συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη.

Κλάδο ελαίας τείνει στους αντιπάλους του ο Πούτιν
Κάλεσμα ενότητας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ρωσίας απηύθυνε το Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την τελευταία του ομιλία ως πρωθυπουργός της χώρας. Ο 59χρονος ηγέτης, λίγο πριν αναλάβει και επισήμως καθήκοντα προεδρίας μετά από μία εκλογική διαδικασία που άφησε ανοιχτές πληγές του διχασμού στη Ρωσία, κάλεσε άπαντες σε συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη.

«Η χώρα πέρασε μία έντονη περίοδο μετά της κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές. Ακόμη και σήμερα ακούμε τον απόηχο από τα έντονα συναισθήματα και τις πολιτικές μάχες» δήλωσε ο κ. Πούτιν και συμπλήρωσε: «Η λογική μίας ώριμης δημοκρατίας όμως, είναι πως οι εκλογές τελειώνουν… και αρχίζει μετά η κοινή εργασία». «Η σύγχρονη, προηγμένη ανάπτυξη της Ρωσίας θα πρέπει να είναι ο στόχος που θα ενώσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να εργαστούν για να την χτίσουν» δήλωσε ο κ. Πούτιν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v