Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Facebook: Αγοράζει το Instagram έναντι $ 1 δισ.

Το Facebook συμφώνησε στην εξαγορά του Instagram έναντι 1 δισ. δολαρίων. Αυτό έχει μία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να ανταλλάσσουν φωτογραφίες.

Facebook: Αγοράζει το Instagram έναντι $ 1 δισ.
Το Facebook ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα αγοράσει το Instagram έναντι 1 δισ. δολαρίων σε μετρητά και μετοχές, μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων.

Το Ιnstagram είναι δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να ανεβάζουν και να ανταλλάσσουν φωτογραφίες.

Η συναλλαγή αναμένεται να κλείσει αργότερα αυτό το τρίμηνο, ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook ο Mark Zuckerberg. Το Instagram θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία.

"Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να κρατήσουμε και να αναπτύξουμε τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του Instagram και όχι μόνο να προσπαθήσουμε να τα ενσωματώσουμε όλα στο Facebook", έγραψε στην ιστοσελίδα του ο Mark Zuckerberg.

"Για χρόνια, έχουμε εστιάσει στη συγκρότηση της καλύτερης εμπειρίας για την ανταλλαγή φωτογραφιών με τους φίλους και την οικογένεια", σημείωσε ακόμα ο ιδρυτής του Facebook.

"Τώρα, θα είμαστε σε θέση να εργαστούμε ακόμα πιο στενά με την ομάδα της Instagram για την προσφορά των καλύτερων εμπειριών για την ανταλλαγή υπέροχων φωτογραφιών από κινητά τηλέφωνα", πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v