Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Starbucks: Νέες συμμετοχές στο ταμείο απασχόλησης

Η Google Offers και η Banana Republic είναι οι πρώτες επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα της Starbucks Corp για συγκέντρωση χρημάτων ώστε να δημιουργηθεί ταμείο δημιουργίας θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ.

Starbucks: Νέες συμμετοχές στο ταμείο απασχόλησης
Η Google Offers και η Banana Republic είναι οι πρώτες επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα της Starbucks Corp. για συγκέντρωση χρημάτων ώστε να δημιουργηθεί ταμείο δημιουργίας θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ.

Η Starbucks και το Opportunity Finance Network (OFN), δίκτυο ιδιωτικών χρηματοπιστωτικών ινστιτούτων που παρέχουν δάνεια με ανεκτά επιτόκια σε πρόσωπα και κοινότητες, εισήγαγαν τον Οκτώβριο το ταμείο "Create Jobs for USA" εξαιτίας της «εθνικής έλλειψης πολιτικής ηγεσίας στο ζήτημα της ανεργίας» όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής της Starbucks, κ. Howard Schultz.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε την Ουάσιγκτον. Πρέπει να κάνουμε από μόνοι μας περισσότερα,» είχε δηλώσει ο κ. Schultz.

Το ταμείο έχει ήδη συγκεντρώσει 7,5 εκατομμύρια δολάρια και οι δύο νέες συμμετοχές θα του προσθέσουν 4 εκατομμύρια δολάρια. Με το σύνολο θα υποστηριχθεί δανεισμός ύψους περίπου 80 εκατ. δολαρίων και θα δημιουργηθούν πάνω από 3.800 νέες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v