Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

RGE: Συνιστά στροφή προς εταιρικά ομόλογα

Στροφή προς τα εταιρικά ομόλογα συνιστά η αναλύτρια της Roubini Global Economics, Gina Sanchez, σημειώνοντας πως υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να φρενάρουν το ράλι των μετοχών.

RGE: Συνιστά στροφή προς εταιρικά ομόλογα
Το ράλι στις αγορές μετοχών έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών τους τελευταίους μήνες, ωστόσο στρατηγική αναλύτρια της Roubini Global Economics εκφράζει αμφιβολίες για τη συνέχιση της ανόδου, όπως μεταδίδει το CNBC.

Συγκεκριμένα, η Gina Sanchez σημειώνει πως «οι καταλύτες έχουν αλλάξει από τις πιθανώς θετικές εξελίξεις όπως τα LTRO της ΕΚΤ, η διάσωση της Ελλάδας, κ.λπ., προς εξελίξεις που πιθανώς να είναι αρνητικές».

«Η Ισπανία ‘βράζει’ στο παρασκήνιο και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στις αγορές, ενώ μπαίνουμε σε περίοδο ανακοίνωσης αποτελεσμάτων και εκτιμούμε πως θα υπάρξει κάποια απογοήτευση», σημείωσε η ίδια.

Όπως ανέφερε, οδεύοντας προς το β΄ τρίμηνο της χρήσης, συμβουλεύει αυτούς που προτιμούν τις μετοχές να αρχίσουν να στρέφονται προς τα εταιρικά ομόλογα. Αναφερόμενη στα κρατικά ομόλογα, δήλωσε πως εξακολουθούν «να μην αρέσουν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v