Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριπλασιασμός κερδών της Gem Diamonds

Η εύρωστη ζήτηση και η αύξηση της παραγωγής βοήθησαν τα κέρδη της εταιρίας διαμαντιών Gem Diamonds σε τριπλασιασμό, ενώ η Tiffany έκανε πρόβλεψη για αύξηση πωλήσεων το 2012.

Τριπλασιασμός κερδών της Gem Diamonds
Η εύρωστη ζήτηση και η αύξηση της παραγωγής βοήθησαν τα κέρδη της εταιρίας διαμαντιών Gem Diamonds σε τριπλασιασμό ενώ η Tiffany έκανε πρόβλεψη για αύξηση πωλήσεων το 2012.

Η Gem Diamonds από την έδρα της στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι τα προ φόρων κέρδη διαμορφώθηκαν στα 155,7 εκατ. δολάρια το 2011, έναντι 54,5 εκατ. δολ. στην προηγούμενη χρονιά.

Ο διευθύνων σύμβουλος τόνισε ότι παρατηρείται εύρωστη ζήτηση για τους υψηλής ποιότητας λίθους τόσο από ανεπτυγμένες όσο και από αναπτυσσόμενες αγορές και τόνισε ότι η Κίνα αποτελεί κρίσιμη πηγή ζήτησης.

Η Gem Diamonds είναι σημαντικός προμηθευτής της κοσμηματοποιίας Tiffany & Co.η οποία επίσης ανακοίνωσε αποτελέσματα σήμερα κι έκανε πρόβλεψη για αύξηση πωλήσεων το 2012.

Η Tiffany ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 178,4 εκατ. δολ. στο δ΄τρίμηνο έναντι του αντίστοιχου περσινού διαστήματος. Ανακοίνωσε επίσης ότι σκοπεύει να ανοίξει 24 νέα καταστήματα φέτος (διαθέτει 247), εκ των οποίων 9 στην αμερικανική ήπειρο, 7 στην περιφέρειας Ασίας-Ειρηνικού, 5 στα Εμιράτα και 3 στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v