Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποτελέσματα ρεκόρ για την Volkswagen

«Σήμερα έχουμε καλή διάθεση, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Martin Winterkorn ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen ανακοινώνοντας κέρδη και έσοδα ρεκόρ για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Αποτελέσματα ρεκόρ για την Volkswagen
«Σήμερα έχουμε καλή διάθεση, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» δήλωσε ο Martin Winterkorn ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen ανακοινώνοντας κέρδη και έσοδα ρεκόρ για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του 2011 διαμορφώθηκαν στα 159,3 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί σε αύξηση 25%, ενώ τα κέρδη σκαρφάλωσαν στα 11,3 δισ. ευρώ.

Οι αμοιβές του Martin Winterkorn ενισχύθηκαν από 9,3 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο χρόνο, στα 17,5 εκατ. ευρώ. Οι οικονομικός διευθυντής Hans Dieter Poetch έλαβε αμοιβές 8,1 εκατ. ευρώ. Οι εργαζόμενοι στην VW έλαβαν μπόνους 7.500 ευρώ, ενώ ο όμιλος προτείνει μέρισμα 3 ευρώ ανά κοινή μετοχή, από 2,20 ευρώ τον προηγούμενο χρόνο.

Επίσης, η διοίκηση της VW, παρά τις έντονες αβεβαιότητες παραμένει «συγκρατημένα αισιόδοξη» για το 2012 εκτιμώντας ότι θα πετύχει αποτελέσματα ισάξια με τα φετινά ρεκόρ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v