Deutsche Bank: Περικοπές ”κορυφής” στο Σίτυ

Η DB κατήργησε τις θέσεις των τριών κορυφαίων μάνατζερ χρηματιστηριακών ερευνών στο Λονδίνο, καθώς ο γερμανικός οίκος προσπαθεί να μειώσει το κόστος για να βελτιώσεις τα κέρδη και τις αποδόσεις του.

Deutsche Bank: Περικοπές ”κορυφής” στο Σίτυ
Η Deutsche Bank κατήργησε τις θέσεις των τριών κορυφαίων μάνατζερ χρηματιστηριακών ερευνών στο Λονδίνο, καθώς ο γερμανικός οίκος προσπαθεί να μειώσει το κόστος για να βελτιώσεις τα κέρδη και τις αποδόσεις του.

Ο Russell Duckworth, επικεφαλής ερευνών διεθνών χρηματιστηρίων, ο Nimrod Schwarzmann, επικεφαλής ερευνών ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων και ο John Willis, επικεφαλής ερευνών χρηματιστηριακής στρατηγικής και διεθνούς κλάδους, αποχώρησαν χθες από την τράπεζα, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος της DB στη λονδρέζικη αγορά του Σίτυ, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει κατά πόσον θα ακολουθήσουν και άλλες απολύσεις.

Η Deutsche Bank, τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης βάση κεφαλαιοποίησης, προσπαθεί να μειώσει τις δαπάνες για να βελτιώσει την απόδοση του μετοχικού κεφαλαίου τον επόμενο χρόνο. Τον Σεπτέμβριο η τράπεζας συγχώνευσε τις μονάδες χρηματιστηρίων και ομολόγων.

Στην Ευρώπη, το τημ χρηματιστηριακών ερευνών της Deutsche Bank καταλαμβάνει την τρίτη καλύτερη θέση, μετά την UBS και την Merrill Lynch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v