Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρκία: Πρόστιμα ρεκόρ για διαδικτυακό στοίχημα

Πρόστιμα ρεκόρ σε 4 εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος, μεταξύ των οποίων και η Bilyoner.com, στην οποία συμμετέχει και η Intralot, επέβαλε η Επιτροπή Διερεύνησης Οικονομικών Εγκλημάτων της Τουρκίας.

Τουρκία: Πρόστιμα ρεκόρ για διαδικτυακό στοίχημα
Η Επιτροπή Διερεύνησης Οικονομικών Εγκλημάτων της Τουρκίας επέβαλε πρόστιμα ρεκόρ σε 4 εταιρείες διαδικτυακού στοιχήματος, που ανέρχονται συνολικά σε 1,7 δισ. τουρκικές λίρες, για παραβίαση τον νόμων κατά του οικονομικού εγκλήματος και για άλλες παραβιάσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, τα οποία έχουν ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου, μεταξύ των εταιρειών στις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο είναι και η Bilyoner.com (στην οποία συμμετέχουν η Turkcell με ποσοστό 55%, η Intralot με 25% και η Hitay Holding με 20%), η οποία καλείται να πληρώσει 998 εκατ. τουρκικές λίρες (περίπου 434 εκατ. ευρώ).

Οι τέσσερις εταιρείες συμπεριλαμβανομένης και της Bilyoner.com άσκησαν έφεση για τα πρόστιμα και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην περίπτωση όπου δεν γίνει δεκτή η έφεση, η Bilyoner θα έρθει αντιμέτωπη με τεράστια προβλήματα, που ενδέχεται να οδηγήσουν ακόμα και στη χρεοκοπία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v