Dell: Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα κέρδη

Κέρδη υψηλότερα κατά ένα σεντς σε σχέση με τις εκτιμήσεις της αγοράς ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρία προσωπικών υπολογιστών Dell Computer, αν και τα μεγέθη παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο με αυτά του προηγουμένου έτους.

Dell: Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα κέρδη
Κατά ένα σεντς υπερέβησαν τις προσδοκίες της αγοράς τα κέρδη της Dell Computer στο πρώτο τρίμηνο, αν και τα μεγέθη παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο με αυτά του προηγουμένου έτους.

Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ότι τα κέρδη για τους τρεις πρώτους μήνες του έτους ανήλθαν στα 17 σεντς ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι το ποσό θα ήταν της τάξης των 16 σεντς. Τα καθαρά έσοδα υποχώρησαν κατά 1% στα 457 εκατ. δολάρια.

Η Dell Computer ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της περιόδου ανήλθαν στα 8,1 δισ. δολάρια, σε σχέση με τα 8 δισ. δολάρια του προηγουμένου τριμήνου. Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για 7,9 δισ.

Επιπρόσθετα, η Dell αναθεώρησε προς τα άνω τις προβλέψεις της για το δεύτερο τρίμηνο, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να κερδίσει περί τα 18 σεντς ανά μετοχή, με έσοδα της τάξης των 8,2 δισ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v