Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Blackstone: 213 εκατ.$ έλαβε ο CEO Schwarzman

O κ. Stephen Schwarzman, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Blackstone Group LP, έλαβε περίπου 213,5 εκατ. δολάρια από την συμμετοχή του στο μεγαλύτερο private equity στον κόσμο το 2011, μέγεθος αυξημένο κατά 33%.

Blackstone: 213 εκατ.$  έλαβε ο CEO Schwarzman
O κ. Stephen Schwarzman, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Blackstone Group LP, έλαβε περίπου 213,5 εκατ. δολάρια σε μισθούς, μερίδια επί των κερδών και μερίσματα από την συμμετοχή του στο μεγαλύτερο private equity στον κόσμο το 2011, μέγεθος αυξημένο κατά 33% από το προηγούμενο έτος.

Ο 65χρονος κ. Schwarzman, που υπήρξε από τους ιδρυτές της Blackstone το 1985, έλαβε τα περισσότερα κεφάλαια από τα μερίσματα της συμμετοχής του κατά 21% στην εταιρία private equity καθώς και εξαργυρώσεις επενδύσεων από funds που προηγήθηκαν του ΙΡΟ της εταιρίας το 2007.

Ο μισθός του κ. Schwarzman ήταν μόλις 350.000 δολάρια, αμετάβλητος σε σχέση με πέρσι και δεν έχει λάβει καθόλου bonus από τότε που εισήχθη η εταιρία στο χρηματιστήριο, με βάση το ενημερωτικό δελτίο που κατατέθηκε στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v