Η ING επεκτείνεται στο Ιντερνέτ και την Ασία

Η ING Groep, θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τα έσοδα από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων αξίας 1,5 δισ. δολαρίων για τις εξαγορές επιχειρήσεων διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών και ασφαλειών ζωής στην Ασία, ανακοίνωσε ο CEO του ομίλου.

Η ING επεκτείνεται στο Ιντερνέτ και την Ασία
Η μεγαλύτερη χρηματο-οικονομική επιχείρηση της Ολλανδίας, η ING Groep, θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τα έσοδα από πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων αξίας 1,5 δισ. δολαρίων για τις εξαγορές επιχειρήσεων διαδικτυακών τραπεζικών υπηρεσιών και ασφαλειών ζωής στην Ασία, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος το ομίλου Michel Tilmant.

Από τον Απρίλιο που έλαβε προαγωγή ο Tilmant, έχει ανακοινώσει την πώληση επτά μονάδων, μεταξύ των οποίων η Baring Asset Management.

Η ING, που δημιουργήθηκε το 1991 από την συγχώνευση Nationale-Nederlanden και NMB Postbank Groep, έχει δαπανήσει περισσότερα από 17 δισ. δολάρια σε εξαγορές κατά την τελευταία οκταετία, ενώ οι μετοχές της στο ίδιο διάστημα ενισχύθηκαν 52%, λιγότερο από το 61% που κέρδισε ο δείκτης Euro Stoxx 50.

Από τα τέλη Απριλίου, που ανέλαβε CEO ο Tilmant, η μετοχή της ING έχει αναρριχηθεί 7,9% ενώ ο ευρύτερος δείκτης παραμένει πρακτικώς αμετάβλητος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v