Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Συμφωνία για παράταση φοροαπαλλαγών

Το Κογκρέσο ανακοίνωσε την Πέμπτη συμφωνία για την παράταση ως το Δεκέμβριο των περικοπών στο φόρο μισθωτών υπηρεσιών για 160 εκατομμύρια αμερικανούς πολίτες. Διατηρούνται κοινωνικές παροχές για άνεργους.

ΗΠΑ: Συμφωνία για παράταση φοροαπαλλαγών
Οι περικοπές στο φόρο μισθωτών υπηρεσιών για 160 εκατομμύρια αμερικανούς πολίτες, οι οποίες θα έληγαν στο τέλος του μήνα, θα επεκταθούν μέχρι το Δεκέμβριο, ύστερα από τη συμφωνία που ανακοινώθηκε την Πέμπτη από το Κογκρέσο.

Παράλληλα, με βάση τη συμφωνία θα διατηρηθούν οι παροχές προς εκατομμύρια άνεργους.

Όπως μεταδίδει το Reuters, παρά την ανακοίνωση της συμφωνίας, παραμένουν ανοιχτά ορισμένα ζητήματα, τα οποία πρέπει να επιλυθούν προτού ψηφιστεί ο νόμος.

"Ήρθαμε σε συμφωνία και προχωράμε μπροστά" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων Dave Camp και επικεφαλής της επιτροπής διαπραγμάτευσης.

"Αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς ανθρώπους. 160 εκατομμύρια αμερικανοί θα διατηρήσουν τις περικοπές στο φόρο μισθωτών υπηρεσιών και πολλοί πολίτες που έχασαν τη δουλεία τους χωρίς να έχουν κάποιο λάθος θα συνεχίσουν δεν θα χάσουν τις κοινωνικές παροχές" ανέφερε ο δημοκρατικός γερουσιαστής Max Baucus.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v