Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fitch: Η κρίση χρέους θα επιμείνει και το 2012

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Fitch Ratings, το 48% των επενδυτών σταθερού εισοδήματος, εκτιμά ότι η κρίση χρέους της ευρωζώνης θα διατηρηθεί και το 2012.

Fitch: Η κρίση χρέους θα επιμείνει και το 2012
Συνέχιση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης για έναν ακόμη χρόνο, βλέπουν οι επενδυτές, σύμφωνα έρευνα της Fitch Ratings. Οι έρευνα διεξήχθη τον Ιανουάριο σε επενδυτές της αγοράς σταθερού εισοδήματος και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κρίση της ευρωζώνης θα επιμείνει και το 2012.

«Το 48% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η κρίση χρέους θα συνεχιστεί σε γενικές γραμμές ως έχει» αναφέρει η Monica Insoll, γενική διευθύντρια του Credit Market Research της Fitch Ratings και συμπληρώνει: «Το έναν τέταρτο των επενδυτών είναι πιο απαισιόδοξοι προβλέποντας ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Το ποσοστό εκείνων που προβλέπουν ότι η κατάσταση θα επιλυθεί ή θα βελτιωθεί ανέρχεται στο 24%». Ένα πολύ μικρό ποσοστό 3% προβλέπει ότι η κρίση θα επιλυθεί εντός του έτους

«Η έρευνα σε γενικές γραμμές συμφωνεί με την θέση της Fitch ότι η κρίση της ευρωζώνης θα συνεχιστεί, με ενδιάμεσα στάδια έντονης χρηματοοικονομικής αστάθειας και πως δεν θα λυθεί χωρίς ευρεία οικονομική ανάκαμψη» δηλώνει και ο Ed Parker, επικεφαλής της Fitch για τις χώρες ΕΜΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v