Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πορτογαλία: Δεύτερος γύρος αποκρατικοποιήσεων

Σε νέο γύρο αποκρατικοποιήσεων σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, αφού ολοκληρωθούν οι πωλήσεις των ποσοστών που κατέχει στις REN και Galp Energia  φέτος, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Πορτογαλία: Δεύτερος γύρος αποκρατικοποιήσεων
Σε νέο γύρο αποκρατικοποιήσεων σχεδιάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, αφού ολοκληρωθούν οι πωλήσεις των ποσοστών που κατέχει το πορτογαλικό Δημόσιο στις REN-Redes Energeticas Nacionais και Galp Energia SGPS φέτος, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Pedro Passos Coelho.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο κ. Passos Coelho δήλωσε ότι η Πορτογαλία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιλογής αγοραστή για την REN, η οποία διαχειρίζεται τα εθνικά δίκτυα ενέργειας και φυσικού αερίου.

«Ελπίζω πως πολύ σύντομα θα καταλήξουμε σε θετικό αποτέλεσμα αναφορικά με την Galp», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες. «Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τις συνθήκες για να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε πάνω στο δεύτερο πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων που έχει προγραμματιστεί για φέτος», σημείωσε.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v