Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιταλία: Στους 11 οι νεκροί του ναυαγίου

Τα πτώματα πέντε ακόμα επιβατών του Costa Concordia ανακάλυψαν την Τρίτη δύτες των ιταλικών σωστικών συνεργείων, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 11.

Ιταλία: Στους 11 οι νεκροί του ναυαγίου
Τα πτώματα πέντε ακόμα επιβατών του Costa Concordia ανακάλυψαν την Τρίτη δύτες των ιταλικών σωστικών συνεργείων, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 11, μεταδίδει το Reuters.

Οι αγνοούμενοι είναι πλέον 24, ανάμεσα στους οποίους 14 Γερμανοί, πέντε Ιταλοί, τέσσερις Γάλλοι και δύο Αμερικανοί τουρίστες και τέσσερα μέλη του πληρώματος από την Ιταλία, το Περού, την Ινδία και την Ουγγαρία.

Την Τρίτη τα σωστικά συνεργεία χρησιμοποίησαν εκρηκτικά για να περάσουν μέσα από τις καμπίνες και τους χώρες εστίασης του τεράστιου κρουαζιερόπλοιου, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να βρουν επιζώντες.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Corriere della Sera, μετέδωσε απόσπασμα της επικοινωνίας της ακτοφυλακής με τον πλοίαρχο του Costa Concordia, στο οποίο ακούγεται να διατάζουν τον 52χρονο Schettino να επιστρέψει στο πλοίο.

"Άκου Schettino, μπορεί να γλίτωσες από τη θάλασσα, αλλά θα σε κάνω να δείχνεις πολύ άσχημα. Θα το μετανιώσεις αυτό. Γύρνα στο κατάστρωμα" ακούγεται να λέει μέλος της ακτοφυλακής.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v