Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

B. Κορέα: Η πολιτική μας δεν θα αλλάξει

Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, η Βόρειος Κορέα διαμηνύει "προς όλους τους ανόητους ηγέτες" ότι η πολιτική της δεν θα αλλάξει μετά τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ-ιλ. Απορρίπτει διαπραγματεύσεις με την Σεούλ

B. Κορέα: Η πολιτική μας δεν θα αλλάξει
Δια στόματος της επιτροπής εθνικής άμυνας, η Βόρειος Κορέα διεμήνυσε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η πολιτική της δεν θα αλλάξει μετά τον θάνατο του ηγέτη, Κιμ Γιονγκ –Ιλ και την αλλαγή ηγεσίας.

«Δηλώνουμε με επισημότητα και υπερηφάνεια προς τους ανόητους πολιτικούς αξιωματούχους στον κόσμο, περιλαμβανομένων των μαριονετών της Νότιας Κορέας, ότι δεν πρέπει να περιμένουν την παραμικρή αλλαγή εκ μέρους μας», ανακοίνωσε η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας, όπως μετέδωσε το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Η Πιονγκγιάνγκ απέρριψε επίσης οποιαδήποτε πιθανότητα διεξαγωγής συνομιλιών με την κυβέρνηση της Σεούλ. «Εξακολουθούμε να αρνούμαστε να συνάψουμε σχέσεις με τον προδότη Λι Μιουνγκ-Μπακ και την ομάδα του», πρόσθεσε η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας αναφερόμενη στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v