DT: Αναβάθμιση στόχων 2004 και διανομή μερίσματος

Η μεγαλύτερη εταιρία τηλεφωνίας της Ευρώπης αναβάθμισε την πρόβλεψη κερδών 2004 και ανακοίνωσε ότι θα διανείμει μέρισμα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, καθώς υπερδιπλασιάστηκαν τα κέρδη στο γ’ τρίμηνο.

Η μεγαλύτερη εταιρία τηλεφωνίας στην Ευρώπη αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα ετήσια κέρδη και ανακοίνωσε ότι θα διανείμει μέρισμα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, καθώς τα κέρδη στο γ’ τρίμηνο υπερδιπλασιάστηκαν.

Τα καθαρά κέρδη της Deutsche Telekom αυξήθηκαν στα 1,39 δισ. ευρώ από 508 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου από τη Βόννη. Η εταιρία αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα καθαρά κέρδη 2004 στα 3,2 δισ. ευρώ από 2,5 δισ. ευρώ.

Ο Kai-Uwe Ricke, που ολοκληρώνει την δεύτερη θητεία του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου την ερχόμενη εβδομάδα, θα διανείμει μέρισμα 62 σεντς ανά μετοχή φέτος, καθώς μείωσε τα χρέη που είχε σωρεύσει η προηγούμενη διοίκηση κατά 20 δισ. ευρώ και πλέον.

Στα μελλοντικά σχέδια του CEO περιλαμβάνεται η προσπάθεια αναθέρμανσης των πωλήσεων της σταθερής τηλεφωνίας με την συγχώνευση της μονάδας παραδοσιακών τηλεπικοινωνιών T-Com με την μονάδα Ιντερνέτ T-Online International.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v