Τριπλάσια κέρδη EADS στο γ’ τρίμηνο

Υπερτριπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη της European Aeronautic, Defense & Space στο γ’ τρίμηνο και ο μεγαλύτερος όμιλος αεροναυπηγικής της Ευρώπης, αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη 2004 καθώς η Airbus παρέδωσε περισσότερα αεροσκάφη από τα προβλεπόμενα.

Τριπλάσια κέρδη EADS στο γ’ τρίμηνο
Υπερτριπλασιάστηκαν τα καθαρά κέρδη της European Aeronautic, Defense & Space στο γ’ τρίμηνο και ο μεγαλύτερος όμιλος αεροναυπηγικής της Ευρώπης, αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη 2004 καθώς η Airbus παρέδωσε περισσότερα αεροσκάφη και η μονάδα διαστημικών προγραμμάτων κατέθεσε κέρδη.

Τα καθαρά κέρδη του ομίλου αυξήθηκαν στα 210 εκατ. ευρώ από 65 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της EADS, η οποία ελέγχει το 80% της Airbus.

Ο όμιλος αναβάθμισε τον στόχο κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων στα 2,2 δισ. ευρώ για το σύνολο του έτους, έναντι του προηγούμενου στόχου για 2,1 δισ. ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Airbus, Noel Forgeard, τον περασμένο μήνα αναβάθμισε τον στόχο για τις παραδόσεις αεροσκαφών κατά 5% στα 320 αεροσκάφη για τη φετινή χρονιά.

Ο στόχος πωλήσεων της EADS για το σύνολο του έτους επίσης αναβαθμίστηκε στα 32 δισ. ευρώ έναντι 31 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v