Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Trichet, Rehn και Juncker στις 29/08

Συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κατάσταση στην ευρωζώνη θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου. Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν οι Jean-Claude Trichet, Oli Rehn και Jean-Claude Juncker.

Συνάντηση Trichet, Rehn και Juncker στις 29/08
Έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει στις 29 Αυγούστου η Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την "κατάσταση στην ευρωζώνη", ανέφερε την Τετάρτη στο Twitter το γραφείο τύπου του κοινοβουλίου.

Όπως μεταδίδει η WSJ, το γραφείο τύπου της Επιτροπής ανέφερε ότι στη συνεδρίαση θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean-Claude Trichet, ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε, Oli Rehn και ο επικεφαλής του Eurogroup Jean-Claude Juncker.

Το γραφείο τύπου ανάρτησε ένα σύνδεσμο με το περιεχόμενο της ατζέντας της συνεδρίασης, στον οποίο αναφερόταν ότι θα πραγματοποιηθεί το πρωί μια συζήτηση με τον κ. Trichet "για ζητήματα οικονομικής και νομισματικής πολιτικής που εγείρονται από τη παρούσα κατάσταση στις αγορές κρατικών ομολόγων".

Ενώ το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ του κ. Juncker και του κ. Rehn για την "ανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v