Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθώος ο Ντομινίκ Στρος Καν

Την οριστική αθώωση του Ντομινίκ Στρος Καν, αποφάσισε την Τρίτη το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ύστερα από την απόρριψη των εις βάρος του κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Αθώος ο Ντομινίκ Στρος Καν
Ο δικαστής της Νέας Υόρκης, Μάικλ Όμπους, απέρριψε την Τρίτη τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Σρος Καν.

Η συγκεκριμένη απόφαση βάζει και τυπικά τέλος στην δικαστική περιπέτεια του Ντομινίκ Σρος Καν.

Ο ίδιος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει ότι η περιπέτεια υπήρξε ένας εφιάλτης και εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στο σπίτι του.

Αναλυτικά ο Ντομινίκ Στρος Καν αναφέρει στην ανακοίνωση του :

"Οι τελευταίοι δυόμιση μήνες υπήρξαν ένας εφιάλτης για μένα και την οικογένεια μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου στη Γαλλία και στις ΗΠΑ που πίστεψαν στην αθωότητα μου και στους χιλιάδες ανθρώπους που εξέφρασαν την υποστήριξη τους προσωπικά και γραπτά. Είμαι περισσότερο ευγνώμον στη γυναίκα μου και στην οικογένεια μου που πέρασαν όλη αυτήν την περιπέτεια μαζί μου.

Θέλουμε ακόμα να εκφράσουμε την εκτίμηση μας στον δικαστή Όμπους και στους συνεργάτες του και ειδικά σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το δικαστήριο, οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να προστατέψουν εμένα και τη γυναίκα μου όσες φορές ήρθαμε εδώ.

Τέλος, είμαστε προφανώς ικανοποιημένοι που ο Εισαγγελέας συμφώνησε με τους δικηγόρους μου ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να απορριφθεί. Εκτιμούμε τον επαγγελματισμό του και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτή την υπόθεση.

Δεν θέλουμε να πούμε κάτι παραπάνω για αυτή την υπόθεση και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο σπίτι μας και να συνεχίσουμε μια πιο φυσιολογική ζωή".


    

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v