Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wal-Mart: Αυξήθηκαν κέρδη και πωλήσεις

Η κορυφαία αλυσίδα σούπερ-μάρκετ των ΗΠΑ Wal-Mart Stores ανακοινωσε κέρδη και πωλήσεων καλύτερα των αναμενόμενων για το β΄τρίμηνο και αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις για το σύνολο του έτους.

Wal-Mart: Αυξήθηκαν κέρδη και πωλήσεις
Η κορυφαία αλυσίδα σούπερ-μάρκετ των ΗΠΑ Wal-Mart Stores ανακοινωσε κέρδη και πωλήσεων καλύτερα των αναμενόμενων για το β΄τρίμηνο και αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις για τα μεγέθη στο σύνολο του έτους.

Η Wal-Mart ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 5,7% με αύξηση 5,4% στα καθαρά έσοδα. Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 3,8 δισ. δολ. εναντι 3,6 δισ. δολ. στο προηγούμενο διάστημα και τα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στο 1,09 δολ. από 97 σεντς.

Οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 5,5% στα 108,64 δισ. δολ. και περιλαμβανομένων των προμηθειών μελών στα 109,37 δισ. δολ. Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη 1,08 δολ. ανά μετοχή σε έσοδα 108,1 δισ. δολ.

Ένα «μελανό σημείο» στα αποτελέσματα του κολοσσού του λιανεμπορίου ήταν ότι οι πωλήσεις στα αμερικανικά καταστήματα τα οποία λειτουργούν πάνω από έτος, παρέμειναν στάσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v