Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγοραστές οι insiders στον S&P 500

Στα υψηλότερα επίπεδα μετά το ζενίθ της χρηματοπιστωτικής διεθνούς κρίσης βρίσκονται οι αγορές μετοχών από "insiders" στον Standard & Poor’s 500, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

Αγοραστές οι insiders στον S&P 500
Στα υψηλότερα επίπεδα μετά το ζενίθ της χρηματοπιστωτικής διεθνούς κρίσης βρίσκονται οι αγορές μετοχών από «insiders», υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών δηλαδή, όσον αφορά τις επιχειρήσεις που είναι εισηγμένες στον αμερικανικό δείκτη της ευρύτερης αγοράς, Standard & Poor’s 500.
'
Με τις αποτιμήσεις 25% χαμηλότερα από τον μέσο όρο 50 ετών στην Wall Street, 66 insiders σε 50 επιχειρήσεις του S&P 500 προχώρησαν σε αγορές μετοχών από τις αρχές έως τις 9 Αυγούστου, που είναι το μεγαλύτερο διάστημα από τις 9 Μαρτίου 2009, όταν ο αμερικανικός δείκτης είχε βουλιάξει σε χαμηλό 12 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

Για παράδειγμα, ο Chief Executive Officer της Morgan Stanley και δύο ακόμη διευθυντικά στελέχη του οίκου, αγόρασαν 175.000 μετοχές της νεοϋρκέζικης τράπεζας, καθώς οι μετοχές της διολίσθησε στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Μάρτιο 2009.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότερες πωλήσεις από τους insiders της Wall Street, είχαν παρατηρηθεί τον Ιούλιο, σύμφωνα με το πρακτορείο MarketWatch.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v