Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mediolanum: Απομείωση 14,2 εκ. ελληνικών ομολόγων

Η ιταλική επιχείρηση διαχείρισης κεφαλαίων Mediolanum SpA προχώρησε σε απομείωση κατά 14,2 εκατ. ευρώ της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατείχε. Ανακοίνωσε παράλληλα καθαρά κέρδη α΄εξαμήνου της τάξης των 97 εκατ. ευρώ.

Mediolanum: Απομείωση 14,2 εκ. ελληνικών ομολόγων
Η ιταλική επιχείρηση διαχείρισης κεφαλαίων Mediolanum SpA προχώρησε σε απομείωση κατά 14,2 εκατ. ευρώ της αξίας των ελληνικών ομολόγων που κατείχε και ανακοίνωσε παράλληλα καθαρά κέρδη α΄εξαμήνου της τάξης των 97 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία asset manager Mediolanum, της οποίας ο μεγαλυτερος μετοχος είναι η Fininvest holding που ανήκει στον πρωθυπουργό της Ιταλίας, κ. Silvio Berlusconi, ανακοίνωσε ότι έκανε την απομείωση ελληνικών ομολόγων που λήγουν το 2020 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πακέτου διάσωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα.

Η επιχείρηση ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη α΄εξαμήνου ήταν 111 εκατ. ευρώ χωρίς την απομείωση. Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη 102 εκατ. ευρώ. Η μετοχή της Mediolanum υποχωρεί αυτή την ώρα 2,4% ακολουθώντας την πτώση του τραπεζικού δείκτη STOXX Europe 600.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v