Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Σκίζει" η Moody’s με αύξηση κερδών 56%

Τα κέρδη της Moody’s Corp. του δεύτερου μεγαλύτερου οίκου αξιολογήσεων ομολόγων στον κόσμο  βελτιώθηκαν 56% καθώς αυξήθηκαν θεαματικά οι ομολογιακές εκδόσεις, αυξάνοντας την ζήτηση για αξιολογήσεις.

Σκίζει η Moody’s με αύξηση κερδών 56%
Τα κέρδη της Moody’s Corp. του δεύτερου μεγαλύτερου οίκου αξιολογήσεων ομολόγων στον κόσμο, μετά την S&P, βελτιώθηκαν 56% στο πιο πρόσφατο τρίμηνο, καθώς αυξήθηκαν θεαματικά οι ομολογιακές εκδόσεις, αυξάνοντας την ζήτηση για τις αξιολογήσεις της επιχείρησης.

Τα καθαρά κέρδη του νεοϋρκέζικου οίκου αυξήθηκαν στα 189 εκατ. δολ. ή 82 σεντς ανά μετοχή έναντι 121 εκατ. δολ. ή 51 σεντς στο αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οι αναλυτές περίμεναν κέρδη περίπου 58 σεντς ανά μετοχή.

Επιπλέον, η επιχείρηση αναβάθμισε εκ νέου τις προβλέψεις για τα ετήσια κέρδη, κάνοντας εκτίμηση για 2,38-2,48 δολ. ανά μετοχή από 2,22-2,32 δολ. στην προηγούμενη εκτίμηση του Απριλίου.

Οι εκδόσεις εταιρικών ομολόγων σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία αυξήθηκαν 47% στα 906 δισ. δολ. στο τρίμηνο που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, έναντι 618 δισ. δολ. στην αντίστοιχη περίοδο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v