Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Eξαρθρώθηκε κύκλωμα "υψηλής" πορνείας

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται μέλη της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης, ύστερα από την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας. Υπέρογκα ποσά που έφταναν τα $10.000 τη βραδιά έδιναν οι πελάτες για σεξ και ναρκωτικά.

ΗΠΑ: Eξαρθρώθηκε κύκλωμα υψηλής πορνείας
Κύκλωμα πορνείας που δραστηριοποιούνταν στην "υψηλή" κοινωνία της Wall Street εξάρθρωσαν οι αρχές της Νέας Υόρκης την Τετάρτη, συλλαμβάνοντας 17 από τα μέλη του, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και συλλήψεις πελατών.

Όπως μεταδίδει η "New York Post", το "πρακτορείο συνοδών πολυτελείας", Ηigh Class NY, το οποίο είχε κερδίσει $7 εκατ. τα τελευταία τρία χρόνια, "εμπορευόταν" ναρκωτικά και σεξ χρησιμοποιώντας σαν βιτρίνα υπηρεσίες συνοδών πολυτελείας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το πρακτορείο χρησιμοποιούσε τις συνοδούς σαν βιτρίνα για να εμπορεύεται ναρκωτικά και πανάκριβο σεξ σε πελάτες που ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν πάνω από 10.000 δολάρια τη βραδιά.

Όπως αποκαλύψε σε συνέντευξη Τύπου ο εισαγγελέας κ. Charles Hynes, ένας μόνο από τους πελάτες του Ηigh Class NY ξόδεψε σε έναν χρόνο το ποσό των 170.000 δολαρίων.

Οι πελάτες ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, "oι περισσότεροι από αυτούς από τις χρηματοοικονομικές αγορές, στελέχη επενδυτικών ταμείων, άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα άλλο παρά λεφτά και είναι έτοιμοι να δώσουν αυτά τα εξωφρενικά ποσά".

Οι πλούσιοι πελάτες του πρακτορείου μπορούσαν να επιλέξουν ανά πάσα στιγμή εξαιρετικά όμορφες γυναίκες, οι οποίες δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των τριάντα και προέρχονταν από διάφορες φυλές.

Ο κ. Hynes, πάντως, άφησε να εννοηθεί ότι πελάτες του κυκλώματος ήταν ορισμένοι από τους πιο πλούσιους και πιο "εκλεπτυσμένους" ανθρώπους της Νέας Υόρκης και εάν οι Αρχές προχωρήσουν σε συλλήψεις πελατών θα προκληθεί τεράστιο θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v