Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Zynga: Οδεύει σε ΙΡΟ ως 2 δισ. δολάρια

Η εταιρία παιχνιδιών online κοινωνικών δικτύων, ευελπιστεί να αντλήσει 1,5-2 δισ. δολ. σε αρχικές δημόσιες εγγραφές και σκοπεύει να καταθέσει αίτηση στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς ίσως και σήμερα.

Zynga: Οδεύει σε ΙΡΟ ως 2 δισ. δολάρια
Η εταιρία παιχνιδιών online κοινωνικών δικτύων, ευελπιστεί να αντλήσει 1,5-2 δισ. δολ. σε αρχικές δημόσιες εγγραφές και σκοπεύει να καταθέσει την αίτηση στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ πολύ σύντομα, πιθανότατα σήμερα.

Η Zynga είναι η εταιρία που δημιουργεί σειρά διάσημων παιχνιδιών στο Facebook όπως το FarmVille και το Mafia Wars, και διαθέτει πάνω από 215 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, σύμφωνα με το website της.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους εκδότες παιχνιδιών στο Facebook και τα έσοδά της εταιρίας προέρχονται κυρίως από την πώληση εικονικών αντικειμένων, όπως τρακτέρ και όπλα, που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ανάδοχοι του IPO εκτιμάται ότι θα αναλάβουν η Morgan Stanley σε συνεργασία με τις Goldman Sachs, Bank of America Merrill Lynch, Barclays και JPMorgan.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v