Ο Bernhard της DaimlerChrysler αναλαμβάνει την VW

Η Volkswagen προσέλαβε τον Wolfgang Bernhard, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της DaimlerChrysler, στη θέση του επικεφαλής του ομίλου, που περιλαμβάνει τις μάρκες Volkswagen, Skoda, Bentley και Bugatti.

Ο Bernhard της DaimlerChrysler αναλαμβάνει την VW
Η Volkswagen προσέλαβε τον Wolfgang Bernhard, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της DaimlerChrysler, στη θέση του επικεφαλής του ομίλου Volkswagen, σύμφωνα με δημοσίευμα που παραθέτει το Spiegel-Online χωρίς να προσδιορίζει την πηγή της πληροφορίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Bernhard θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2005 από την θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Volkswagen, χωρίς συγκεκριμένη ευθύνη για κάποιο επιχειρηματικό πεδίο.

Λίγους μήνες αργότερα, θα αναλάβει την διοίκηση του ομίλου Volkswagen, που περιλαμβάνει τις μάρκες Volkswagen, Skoda, Bentley και Bugatti. Κανένα στέλεχος του ομίλου δεν δέχτηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι ο Bernhard πρόσφατα αρνήθηκε θέσεις που του προσέφεραν η Ford Motor και ένας όμιλος ΜΜΕ των ΗΠΑ, που δεν προσδιορίζεται η ταυτότητά του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v