Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Υόρκη: Τουριστικά έσοδα από τους gay γάμους

Μετά την απόφαση του κυβερνήτη Cuomo να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Νέα Υόρκη, ο δήμαρχος Michael Bloomberg ετοιμάζει διαφημιστική καμπάνια ώστε να εκμεταλλευτεί μία νέα πηγή τουριστικών εσόδων

Νέα Υόρκη: Τουριστικά έσοδα από τους gay γάμους
Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης κατακλίστηκαν από 6.000 ανθρώπους που πανηγύριζαν την απόφαση του Κυβερνήτη Andrew Cuomo να επιτρέψει τον γάμο των ομοφυλοφίλων και ο δήμαρχος της πόλης, ο δήμαρχος Michael Bloomberg ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί τουριστικά μία νέα πηγή τουριστικών εσόδων.

Όπως αναφέρει και το πρακτορείο Bloomberg, ο δήμος της Νέας Υόρκης προχωρά σε διαφημιστική καμπάνια που θα φέρει τον τίτλο «NYC, I Do», (Νέα Υόρκη, Δέχομαι) και θα απευθύνεται στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια των γειτονικών πολιτειών που θέλουν να παντρευτούν. Σύμφωνα άλλωστε, με έρευνα των Δημοκρατικών, η Νέα Υόρκη θα μπορούσε να αποκομίσει έσοδα 391 εκατ. δολ. από την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και τα έσοδα από φορολογία, εντός τριετίας. Η έκθεση αναφέρει ότι περισσότερα από 42,00 ζευγάρια θα μπορούσαν να επιλέξουν να παντρευτούν στην Νέα Υόρκη.

Και η διαφημιστική εκστρατεία που ξεκινά ο δήμος της πόλης, «θα δημιουργήσει έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων στον τουρισμό της χώρας που ήδη ανέρχεται στα 31 δις. δολ.» αναφέρει η Kimberly Spell, εκπρόσωπος της New York & Company, η εταιρεία marketing του δήμου της Νέας Υόρκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v