Χορηγία -μαμούθ της Emirates Airlines στην Arsenal

Δεκαπενταετές συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. στερλίνων (178 εκατ. δολάρια) υπέγραψε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Arsenal με την αεροπορική εταιρία Emirates Airline για την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, το οποίο θα έχει το όνομα της αεροπορικής εταιρίας.

Χορηγία -μαμούθ της Emirates Airlines στην Arsenal
Δεκαπενταετές συμβόλαιο, ύψους 100 εκατ. στερλίνων (178 εκατ. δολάρια), υπέγραψε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Arsenal με την αεροπορική εταιρία Emirates Airline για την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, το οποίο θα έχει το όνομα της αεροπορικής εταιρίας.

Η ομάδα του Λονδίνου, πρωταθλήτρια για τρίτο συνεχόμενο έτος στη διάρκεια των επτά τελευταίων, πρόκειται να μεταφέρει το στάδιο Highbury, την τωρινή της ”έδρα”, στην περιοχή Ashburton Grove.

Η αεροπορική εταιρία των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, το συμβόλαιο της οποίας με την επίσης ομάδα του Λονδίνου, Chelsey (Τσέλσι) λήγει φέτος, θα βλέπει το όνομά της στις φανέλες των παικτών της Arsenal για οκτώ χρόνια, αρχής γενομένης από το 2006.

Ο managing director της Arsenal, Keith Edelman, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μέγεθος της εν λόγω συμφωνίας αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την Arsenal.

Το νέο γήπεδο Emirates θα έχει χωρητικότητα 60.000 θέσεων, 21.500 περισσότερες από το Highbury. Το γήπεδο αλλά και η οκταετής συμφωνία, αναμένεται να βοηθήσει τη λονδρέζικη ομάδα να κλείσει το κενό που τη χωρίζει από την αιώνια αντίπαλό της, Manchester United.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v