Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

G8: Ψήφος εμπιστοσύνης στην διεθνή ανάπτυξη

Ψήφο εμπιστοσύνης στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη έδωσαν οι ηγέτες των 8 ισχυρότερων κρατών του πλανήτη κατά την συνάντησή τους στην Deauville της Γαλλίας, τονίζοντας την ανάγκη για δημοσιονομική σύγκλιση 

G8: Ψήφος εμπιστοσύνης στην διεθνή ανάπτυξη
Ψήφο εμπιστοσύνης στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη έδωσαν οι ηγέτες των 8 ισχυρότερων κρατών του πλανήτη κατά την συνάντησή τους στην Deauville της Γαλλίας, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters.

«Η διεθνής οικονομία ανακτά ισχύ και καθίσταται ολοένα και πιο αυτοσυντηρούμενη» αναφέρεται στο κοινό ανακοινωθέν που έχει στην διάθεσή του το Reuters.

«Η απότομη αύξηση στις τιμές των εμπορευμάτων και η υπερβολική αστάθεια αποτελούν κίνδυνο στην ανάκαμψη. Υπό αυτό το πλαίσιο, συμφωνούμε να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στις δράσεις που χρειάζονται για να προάγουμε την βιωσιμότητα των δημοσιονομικών, να ενισχύσουμε την ανάπτυξη, να αυξήσουμε την απασχόληση, ν α μειώσουμε τον κίνδυνο και να εξασφαλίσουμε ισχυρή, διατηρήσιμη και εξισορροπημένη ανάπτυξη».

«Οι ΗΠΑ θα παρουσιάσουν ένα σαφές και αξιόπιστο πλαίσιο μεσοπρόθεσμης δημοσιονομικής σύγκλισης, που θα είναι συμβατό με την δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη» αναφέρει η ανακοίνωση της G8

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v