BSkyB: Συρρικνώθηκαν οι απώλειες του γ΄ τριμήνου

Συρρικνώθηκαν οι απώλειες του τρίτου τριμήνου για τη BskyB, τη βρετανική εταιρία συνδρομητικής τηλεόρασης που ελέγχεται από την News Corp του μεγιστάνα Ρούπερτ Μέρντοχ, καθώς αυξήθηκαν οι συνδρομητές της.

BSkyB: Συρρικνώθηκαν οι απώλειες του γ΄ τριμήνου
Η άνοδος του αριθμού των συνδρομητών και η αύξηση των δαπανών από τους ήδη υφιστάμενους χρήστες, οδήγησε σε μείωση των απωλειών του τρίτου τριμήνου για την BSkyB, βρετανική εταιρία που ελέγχεται από τον Μέρντοχ.

Οι απώλειες για τους τρεις μήνες έως τις 31 Μαρτίου συρρικνώθηκαν στα 30,8 εκατ. στερλίνες (45 εκατ. δολάρια) ή 1,6 πένες ανά μετοχή, από το ποσό των 111,1 εκατ. στερλίνων της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους. Τα έσοδα της BSkyB (British Sky Broadcasting Group Plc), αυξήθηκαν 15% στα 733,5 εκατ. στερλίνες.

Οι εταιρίες συνδρομητικής τηλεόρασης, όπως η BSKyB και η Canal Plus της Vivendi Universal, έχουν καταγράψει σημαντικές απώλειες κυρίως εξαιτίας των δικαιωμάτων που καταβάλλουν προκειμένου για την προβολή κινηματογραφικών ταινιών και αγώνων, κυρίως ποδοσφαίρου.

Οι απώλειες της περιόδου ήταν χαμηλότερες κατά 14% σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών. Η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των συνδρομητών της στην υπηρεσία ψηφιακής τηλεόρασης για το τρίμηνο, αυξήθηκε κατά 171.000 φθάνοντας στα 5,9 εκατ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v